Altındağ Şehit Yusuf Elitaş İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kaliteli ve yapıcı hizmet üreten, tüm paydaşlarıyla mutlu, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştiren ve örnek olan bir okul olmak özgörüşümüzdür.

Misyon: Öz güveni olan, fikir üretebilen, bilgiye ulaşan ve uygulayan, milli ve manevi değerlere sahip, yaşam becerileryle örnek öğrenciler yetiştirmek görevimizdir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Okulumuz için çalışan 1 adet servis aracımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okul içi futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenip sonrasında okullar arası turnuvalara katılım sağlanıyor.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 312 3757610

WEB - https://altindagsehityusufelitasiho.meb.k12.tr

Adres - KARAPÜRÇEK MAH. 467 SK. ŞEHİT YUSUF ELİTAŞ İMAMHATİP ORTA OKULU NO: 1 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karapürçek Mahallesi 467.Sokak no:1

Ulaşım Belediye Otobüsleri: EGO-312, EGO-320, EGO-321, EGO-322 Dolmuşlar: Bentderesinden ve Sıhhıye köprüsü üzerinden geçen Siteler-Karapürçek arabaları ile ulaşım sağlanmaktadır. Altındağ Karapürçek AquaPark durağında inilebilir. Okulumuzun durağa uzaklığı 75 metredir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 km, İlçe merkezine 12 km, Ulusa 16 km, Kızılaya 18 km uzaklıktadır.